Expertise bij Werkman


Voedingscoach Karla Dijkstra


Je kunt bij mij in de praktijk terecht voor ondersteuning en begeleiding in gezonde voeding, voeding supplementen in combinatie met een gezonde levensstijl zodat het lichaam de voedingswaarden binnenkrijgt die het nodig heeft om het goed te laten functioneren zonder of met minder lichamelijke en geestelijke klachten.

Dit kunnen klachten zijn zoals: spijsverteringsstoornissen( maagzuur, opgeblazen gevoel, diarree, constipatie) Darmproblemen( PDS, Crohn, Colitis ulcerosa) Metabool syndroom, Insulineresistentie, diabetes type2 , cholesterol, hoge bloeddruk gewrichts-spierpijnen, migraine, gluten- melk suikerintolerantie en een gezond gewicht zonder te lijnen.

Wilt u hier meer over weten? Klik dan hier.

Massagestudio Dirck

Voel je je moe, gespannen of overwerkt? En wil je daar wat aan doen?

Maak dan eens tijd vrij voor jezelf en ontsnap aan de drukte van alledag door een massage te ondergaan bij Massagestudio Dirck. Geniet van de intense ontspanning die massage je geeft en beleef de aangename staat waarin je je tussen waken en slapen bevindt.

  • Massage is een effectief middel om spanning te verdrijven en pijn te verlichten.
  • Het bevordert bovendien het herstellend vermogen van het lichaam.

Raadpleeg bij lichamelijke en geestelijke klachten wel altijd eerst je arts.
Bij Massagestudio Dirck kun je terecht voor Klassieke Massage, Segmentale Massage en Shiatsu.

Wilt u meer informatie? Klik dan hier.

Iriscopie

Voor iriscopie kunt u bij Jelle Biel terecht. Jelle Biel is zijn praktijk begonnen in 1986 en is gespecialiseerd in Bigro-Health natuurgeneeswijzen. Doordat de iris veel tekens kan er een diagnose worden gesteld. Als u lichamelijke klachten heeft kunt u bij Jelle Biel terecht voor een diagnose.

Bigro-Health biedt ook de mogelijkheid voor het organiseren van:

  • Demonstraties
  • Workshops en lezingen voor drogisten en apothekers
  • Kennismaking consults

Wilt u hier meer over weten?
Klik dan hier