Iriscopist


Jelle biel is zijn praktijk begonnen in 1986 en is gespecialiseerd in Bigro-Health natuurgeneeswijzen. De doelstelling is het introduceren en integreren van diverse moderne alternatieve therapie├źn/diagnostieken, gebaseerd op het door reguliere wetenschappers genoemde basis bio regulatie systeem.

Bigro Health zet zich niet af tegen de reguliere geneeskunde, maar leunt er tegen aan. Het doel Bigro Health is om door voorlichting en advies de kennis over de toepassingsmogelijkheden te praktiseren.

Bigro-Health biedt ook de mogelijkheid voor het organiseren van:

    • Demonstraties
    • Workshops en lezingen voor drogisten en apothekeres
    • Kennismaking consults

Wat is iriscopie?

Iriscopie is een veel gehanteerde methode om tot een betrouwbaar gezondheidsadvies te komen. De iris onthult vele tekens, zowel structuur- als kleurveranderingen, pigmenteringen, speciale lijntjes, stipjes etc. Vrijwel ieder orgaan komt in de iris op een vaste plaats aan de oppervlakte, nauwkeurig gerangschikt volgens de wijzers van de klok. Maar ook de vorm van de pupil, de conditie van het oogwit, het verloop en de vorm van de adertjes in het oogwit, dragen bij tot een verantwoorde diagnose. Iriscopie is daarom een belangrijk hulpmiddel voor de natuurgeneeskundig therapeut.