Karla Dijkstra Voedingscoach

Wie ik ben
Ik ben drogist en heb in 2016 mijn diploma’s voor de orthomoleculaire voedingsleer en voedingskunde behaald. In 2017 heb ik mij mede toegelegd op de EMB-test waarbij ik door middel van een vingerprik met een druppel bloed een analyse krijg over de vage klachten waar mensen na lang dokteren soms geen antwoord op krijgen. Februari 2018 heb ik mijn certificaat behaald van insulineresistentie omkeerbaar, zodat ik je ook daar in mag en kan begeleiden

Mijn praktijk bij Werkman Dokkum
Dit jaar ben ik met mijn praktijk voor orthomoleculaire voeding en suppletie advies begonnen boven gezondheidswinkel Werkman in Dokkum. U zult mij kennen van de winkel waar ik sinds 1989 werkzaam ben en nog steeds met veel plezier samen met mijn collega’s de klanten adviseer over geneesmiddelen, voeding , supplementen en de drogisterij artikelen “huidverzorgingsproducten en cosmetica”.

Waarvoor kun je voor bij mij terecht?
Je kunt bij mij in de praktijk terecht voor ondersteuning en begeleiding in gezonde voeding, voeding supplementen in combinatie met een gezonde levensstijl zodat het lichaam de voedingswaarden binnenkrijgt die het nodig heeft om het goed te laten functioneren zonder of met minder lichamelijke en geestelijke klachten.
Dit kunnen klachten zijn zoals: spijsverteringsstoornissen( maagzuur, opgeblazen gevoel, diarree, constipatie) Darmproblemen( PDS, Crohn, Colitis ulcerosa) Metabool syndroom, Insulineresistentie, diabetes type2 , cholesterol, hoge bloeddruk gewrichts-spierpijnen, migraine, gluten- melk suikerintolerantie en een gezond gewicht zonder te lijnen.

EMB test
Door middel van een vingerprik (bloeddruppel) die ik in een test opstuur naar een natuur geneeskundig laboratorium waar het getest wordt op verstoringen, energetische belastingen en tekorten in het lichaam. Met de uitslag van de test kan ik nog gerichter een cliënt adviseren en begeleiden in het oplossen van de tekorten/ vage klachten met bijvoorbeeld voeding en of supplementen. (zie EMB-test op www.karladijkstravoedingscoach.nl)

Neem contact op
PB via Facebook: Karla Dijkstra Voedingscoach of  Whatsapp of bel 06-43480334.
Ook kun je je via mijn site (www.karladijkstravoedingscoach.nl) aanmelden voor een vrijblijvend en altijd gratis kennismakingsgesprek.
Ik laat graag weten of ik iets voor je kan betekenen.
Karla Dijkstra Voedingscoach.