Potentiepil zonder recept verkrijgbaar


Ondanks de druk van de farmaceutische industrie en de sterke merknaam van het kleine blauwe pilletje is er een ware ontwikkeling op het gebied van natuurlijke potentiepillen.

Diverse fabrikanten hebben inmiddels de weg naar de grote groep consumenten gevonden. Zo ook de fabrikant van Libido Diamond, deze heeft zich naast hun visie en ontwikkeling van natuurlijke voedingssupplementen ook toegelegd op het onderzoek naar erectiestoornissen en potentieproblemen. De Libido Diamond is na lang wetenschappelijk onderzoek eindelijk zo ver dat het zich op de markt van natuurlijke voedingssupplementen kan bewijzen. De verwachtingen mogen hoog zijn gezien de zeer specifieke kruidensamenstelling en hoge doseringen werkzame stoffen. Het gebruik van dit nieuwe supplement zal een ongekende ervaring zijn. Erectiestoornissen zijn nu verleden tijd, een krachtige ejaculatie en vooral ook een langdurige, en intensievere beleving zijn de ervaringen die men ondervind bij het gebruik van de nieuwe Libido Diamond. De natuurlijke potentiepil, verkrijgbaar onder de naam Libido Diamond, is verkrijgbaar bij de betere gezondheidswinkel en drogist.

Naar schattingen heeft ongeveer de helft van alle mannen boven de 40 problemen met erectiestoornissen. Feit is dat in 2002 152 miljoen mannen een erectieprobleem hadden, naar schatting is dit aantal in 2025 322 miljoen mannen.

Mannen met een erectiestoornis staan dus niet alleen, al hebben zij wel vaak zo de beleving. Het zelfvertrouwen is vaak aangetast en angst om sekservaring te hebben wordt sterker. Resultaat is vaak een moeilijk te bespreken onderwerp met de partner en/of nog sterker relatieproblemen. Maar ook het ontwikkelen van nieuwe relaties indien gewenst is vaak moeilijk met de angst dat er het ogenblik komt dat de partner meer wilt dan alleen een kop koffie drinken. Stress en onzekerheid zijn vaak een gevolg van de erectiestoornis en brengen het geheel dan in een vicieuze cirkel. Juist mannen invde andropauze, ook wel penopauze genoemd, hebben vaak een vermindering van testosteron waardoor er een verminderd libido of seksuele drang ontstaat. Het gevolg hierbij is dan ook vaak het niet goed ontwikkelen van een harde erectie of het maar kortstondig een erectie hebben. Accepteren is vaak een moeilijk gegeven, de hardheid van je erectie maakt deel uit van je identiteit als man. Uit onderzoek is gebleken dat de resultaten van Libido Diamond zodanig succesvol zijn, dat er zelfs resultaten zijn met na inname in de avonduren voor de daad van dit product er zelfs bij het wakker worden in de ochtend nog steeds een harde ochtend erectie is. Het product geeft weer kracht en energie. Maar ook zullen andere gevolgen die voortvloeien uit erectieproblemen zoals depressieve gevoelens, vermoeidheid en emotionele gedragsveranderingen verminderen. Tevens zal bij regelmatig gebruik de prostaatfunctie ook ondersteund worden en zullen de spiermassa en spierkracht toenemen.

Door de inmiddels opgebouwde en gerespecteerde van de fabrikant van dit natuurlijke voedingssupplement is dit dan ook massaal opgenomen in het assortiment van de meeste gezondheidswinkels, drogisterijen en apotheken. Libido Diamond is een natuurlijk voedingssupplement en is dan ook zonder recept verkrijgbaar. Indien het product te sterk resultaat geeft, dan dosering halveren. Houdt u aan de aanbevolen dosering.