Over ons


Gezondheidswinkel Werkman

Gezondheidswinkel Werkman is al meer dan 50 jaar gevestigd in Dokkum! In de gezondheidswinkel van Werkman ontmoeten de ketens Gezond & Wel en DA Drogisterijen elkaar. Door het aanbod van Gezond & Wel te combineren met het aanbod van DA kan Werkman u een ruim assortiment aan producten bieden, waarmee u in uw gezondheid kunt investeren.

De deskundige medewerkers van G&W Gezondheidswinkel Werkman zijn altijd beschikbaar voor het beantwoorden van vragen en geven u graag advies.

 

Gezond & Wel

In het assortiment van Gezondheidswinkel Werkman vindt u natuurlijke producten, zoals natuurlijke cosmetica, gezonde voeding, sportvoeding en vitaminen/mineralen. Ook kunt u hier middelen vinden die u helpen bij het stoppen met roken of die helpen bij een blessure. Met al 50 jaar ervaring is Gezondheidswinkel Werkman dé specialist in onder andere:

  • Homeopathie
  • Fytotherapie
  • Vitamines
  • Natuurlijke cosmetica

Bekijk onze producten in de Webshop van Gezond & Wel

 

DA Drogisterij

Gezondheidswinkel Werkman heeft naast het assortiment van de Gezond & Wel keten ook het assortiment van de DA drogisterij. Voor de 11e keer op rij is de DA verkozen tot beste drogist van Nederland en staat daarom garant voor kwaliteit!

 

Expertise bij Werkman

Bij Gezondheidswinkel Werkman streven wij wij ernaar om u zoveel mogelijk te kunnen bieden om uw gezondheid te verbeteren. Naast Gezond & Wel en DA Drogiserij van Werkman vindt u nog twee andere bedrijven onder ons dak die u kunnen helpen om uw gezondheid te verbeteren.

Wilt u weten welke bedrijven dat zijn?
Klik hier

Voor vragen of advies kunt u langs onze winkel komen.
Of u kunt contact met Gezondheidswinkel Werkman opnemen.